Защо да изберете импланти?

Предотвратете преждевременното стареене. Бъдете здрави и уверени!

Загубата на един или повече зъби, оставя празнина в усмивката ви и влияе на правилното хранене, което води до промяна в начина ви на живот. Знаете ли, че загубата на зъб води и до загуба на поддържащата кост?

Като допълнение на тези сериозни проблеми, при загубата на зъб костта под него започва да се стопява (атрофира) и става по-крехка, поради това че липсва стимулация при дъвчене. Така липсващият зъб не само променя усмивката ви, но и профила на лицето, карайки го да изглежда преждевременно състарено.

Денталните импланти са новият стандарт за замяна на липсващи зъби в съвременната стоматология. Те се захващат здраво в костта и осигуряват надеждна и дълготрайна основа за всяка единична коронкамост или цяла протеза.

Денталните импланти изглеждат и се усещат като естествени зъби и могат да издържат през целия ви живот.

Защо импланти?

Ще изглеждате и ще се чувствате чудесно. Зъбните импланти се усещат, изглеждат, прилягат и функционират като здрави, естествени зъби.

Те са създадени да издържат. Зъбните импланти, за които се грижите правилно, могат да ви служат в продължение на няколко десетилетия.

Можете да живеете живота си уверено. Вашите зъбни импланти ще бъдат стабилни – те няма да се местят или „потракват“, когато говорите, ядете или се смеете.

Те защитават лицевите кости и здравите зъби. Зъбните импланти са единствената опция за замяна на зъбите, която стимулира възстановяването на челюстта, предотвратява костната загуба и преждевременното стареене.

Прочетете още: Защо BioHorizons? , Какво представляват зъбните импланти? , Предимства на денталните импланти , Какво да очаквам?