TeethXpress променя животи: Историята на Иван Попов

TeethXpress променя животи: Историята на Иван Попов

Иван Попов е IT инженер на 59 години от София. Той решава да се подложи на цялостно лечение, защото има болки от двете страни в устата, причинени от сериозни възпаления в нарушени зъби. Споделя, че се храни със затруднение. Не може да дъвче добре и винаги изпитва болка. Искрено заявява, че отдавна не се усмихва спокойно, просто защото се срамува от усмивката си.

„В процеса на възстановяване са запазени само 7 зъба в долната челюст на пациента, на които са поставени порцеланови фасети. Всички останали зъби са извадени и веднага заместени от импланти. Г-н Попов получи 6 импланта в горна и 4 импланта в долна челюст и така практически бяха възстановени всичките му зъби.“

Това сподели с нас лекуващият лекар д-р Мустакерски.Ето извадка от анкетата, направена с г-н Попов след завършване на лечението с TeethXpress:

Какво Ви накара да пристъпите към този тип лечение?

Лошото състояние на зъбите ми като цяло и постоянния дискомфорт, който изпитвах.

Как бихте описали процеса на лечение?

Всичко започна с внимателно планиране на всеки етап. За да се гарантират най-добри резултати, предвид състоянието ми, лечението продължи повече от година. Трябва да отбележа обаче, че през цялото това време нито за ден не останах без сигурно поставени зъби. Благодаря за адекватната реакция и доброто лечение, независимо от всички появили се особености.

Какво се промени в начина Ви на живот след TeethXpress?

Всичко! Преоткрих  храни, които преди бяха невъзможни за дъвчене – лешници, бадеми и др. Липсва всякаква болка, свързана със зъбите. Естетическите ми проблеми са решени и отново мога да се усмихвам свободно.

Как бихте оценили резултата?

Една дума – отличен. Според мен – TeethXpress е процедурата, която прави хората от много зле да изглеждат добре. (смее се)

Благодарим на клиника Confident и на г-н Попов, че ни предоставиха възможност да споделим неговата история.

 

Повече за дентална клиника Confident на https://www.confident.bg/

Още лични истории и всичко което трябва да знаете за процедурата, можете да намерите в нашия TeethXpress блог.

Прочетете още